Inredning Uncategorized

Fixat köket!

Hej!

De senaste dagarna har jag, min mamma och mormor ”renoverat” I mitt och min sambos kök. Tyvärr har jag ingen före-bild, är så dålig på sånt och otålig att komma igång, haha. Men vi har målat om allt, både väggar och skåpluckor är nu vita. Köket är original från 50-talet och är egentligen väldigt nedgånget med gammal spis och en trasig fläkt vi måste byta ut. Väggarna var katastrof med hål i och skåpen hade ful flagnad färg och ljust trä i kanterna som jag hatar! Men nu bara älskar jag köket och känner verkligen att det är en plats där jag kan sitta och mysa. Den härliga retro-känslan är bevarad men uppfräschad och tillpiffad!

Jag har varit lite dålig på att vlogga men ska försöka göra en liten house tour när alla rum är helt klara och visa er hur lägenheten ser ut i sin helhet. Snart är det även dags att ställa in spjälsängen och piffa till vår lilla flicka som kommer om mindre än fem (!!!) månader. Jag är nu i mitten på vecka 21 och känner tydligt hur hon rör på sig där inne. Jag brukar lägga mig på soffan och bara vänta på att få känna en liten spark eller kullerbytta. Det är så mysigt.

Hoppas ni alla har en härlig vecka!

Hyllorna och konsolerna är från Bauhaus. Hyllorna är i furu men jag betsade dem mörkare. Korgarna och bokstavstavlan är från Jysk.

Original 50-talskök med gammal spis. Enbart målat och pyntat med färska örter och gamla loppissaker.

Dekorplast i marmorimitation från Bauhaus! Skivan under var gammal och grön. Helt hemsk. Men denna dekorplast är superenkel att fästa! Kostar bara 69,95 kr. Vinstället (utan vin nu under graviditeten) har jag köpt på Tradera.

Housewifing in my new but old kitchen! Den underbara klänningen är från Old Touch som ligger på Odenplan i Stockholm.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  september 18, 2018 at 7:47 e m

  Så fint det blev! 🙂

  • Reply
   mimmi
   september 19, 2018 at 6:09 f m

   Tack så mycket! Ja jag är så nöjd, 😍

  Leave a Reply