Fest & event

Galapremiär!

Hej på er!

Denna vecka har bestått av mycket jobb och nya saker att lära sig. Men jag trivs jättebra och har härliga kollegor! Mitt i allt gick jag i onsdags på galapremiär för den svenska Viaplay serien ”Ingen utan skuld” som har premiär för alla idag.  Serien handlar om svensk vapenexport, och en före detta vapenhandlare, som tvingats i exil, återvänder till Sverige för att söka hämnd på mannen som tidigare har försökt mörda honom. I huvudrollerna ser vi Vera Vitali och Jens Hultén.

Jag tyckte att serien verkar mycket lovande och kommer nog att fortsätta titta på den!

Önskar er alla en härlig helg!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna
    september 14, 2018 at 9:27 e m

    Så trevligt med gala premiär! Låter som en spännande serie! Vera Vitali är ju sååå bra i Bonusfamiljen!

  • Leave a Reply