Familj

It’s a girl!

Hej alla vänner!

Dags för en liten uppdatering här kanske… Den senaste veckan har varit crazy busy. Jag som trodde att jag skulle hinna blogga och vlogga varje dag… Faktum är att jag fått en tjänst på 75% som konferensvärdinna nu så denna vecka har bestått av upplärning samt rep med pojkvännen då vi hade en liten spelning i lördags. Förutom detta har jag följt valrörelsen så det har varit lite intensivt! Nåväl, nu lugnar det förhoppningsvis ned sig något.

Förra veckan var vi på rutinultraljud och fick då reda på vilket kön vår lilla bebis har, och det var precis som jag trott hela tiden! En liten flicka! Så spännande. Allt såg jättefint ut sa barnmorskan och hon växer som hon ska. I fredags var jag även och lyssnade på hjärtljuden och fick moderskapsintyg. Halva graviditeten har redan passerat! Helt otroligt spännande att vi om fem månader har vår lilla flicka hos oss! Känns underbart och läskigt på samma gång. Har fortfarande lite svårt att se mig själv som småbarnsmamma, samtidigt som jag känner mig redo.

En lite tråkig nyhet dock är att bytet till radhuset inte blir av pga olika anledningar. Så tråkigt. Började gråta när jag fick reda på det för det var verkligen perfect match. Jag såg så fram emot att få börja inreda barnrummet… Men vi får blicka framåt. Planen nu är att bo kvar i lägenheten ett tag till och spara pengar så vi kan köpa hus istället. Som sagt skulle jag vilja bo på Gotland. Eller någonstans i Nynäshamns kommun på landet. Det vore underbart! Tålamod är en dygd. Så vi gör det bästa av situationen!

Önskar er alla en härlig start på veckan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply