Familj

Weekend på Gotland

Hej på er!

Nu är det ett par dagar sedan jag skrev, så dags för en liten uppdatering! Jag och Björn är på Gotland tillsammans med hans pappa och fru. De har ett jättefint hus ute vid Fröjel. Helt underbart lugnt och skönt här nu i september. Vi har promenerat längs havet och letat fossiler, varit inne i Visby och strosat runt och tagit fina bilder och fikat.

Min nya dröm är att köpa ett litet hus här på Gotland. Gärna ett lite äldre, vitkalkat hus, eller korsvirkeshus med tillhörande ladulängd där jag kan ha hästar. En stor lummig trädgård med fruktträd och hängmatta… Långt till närmsta granne. Jag är en lanttjej och har alltid varit. Jag har testat att bo i storstäder och det har sin tjusning, men jag vill leva ett lugnt liv och jag vill att mina barn ska få växa upp med närheten till natur och hav. Jag skulle vilja jobba hemifrån och driva mitt företag här med sångtjänster. Kanske inreda en del av ladan till sångstudio och ha sångelever här på öjn. Resa runt lite för sångjobb och kanske ha något fast i Visby på 50 %…. Framtidsdrömmar! Vi får väl se…

Ikväll reser vi hem till Nynäshamn igen och imorgon väntar jobb för oss båda. Det är så skönt med lite miljöombyte då och då! Bjuder på ett par bilder. Puss!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erika
  september 2, 2018 at 1:32 e m

  Yejj, härligt! Vi träffade på Torbjörn för några veckor sedan faktiskt. Och om ni flyttar hit kanske din fina mamma och pappa kommer hit lite oftare också. 😍

  • Reply
   mimmi
   september 10, 2018 at 9:53 f m

   Vad kul! Jaa! Jag skulle sååå gärna flytta dit! Helt underbart ju 😍

  Leave a Reply