Shopping

Första bebiskläderna

Godkväll!

Idag har jag jobbat på slottet hela dagen. Så himla roligt! Jag har dessutom fått fler timmar än jag trodde så det känns jättebra. Om jag kommer upp i 50-70 % jobb där så blir det perfekt att fylla ut resten av tiden med sångjobb.

Jag jobbar alltså i receptionen på Häringe slott, och det är givetvis mycket att lära sig och ta in, men det mesta känns bekant då jag jobbat i hotellreception tidigare. Men så kul! Så härligt att träffa massor med gäster igen och ha mycket att göra.

Häromdagen köpte jag de första bebiskläderna! Allt i björntema då min kille heter Björn och vi brukar säga att vi väntar en liten björnunge. Jag fullkomligen älskar den pyttelilla grå bodyn med pandor på! Är så kär! Vill att vår bebis ska komma nu, nu, Nu! Men lilla björnungen måste växa till sig ett tag till. Tålamod är en dygd.

Imorgon blir det jobb igen, så nu är det dags för mig att säga godnatt! Vi hörs! Puss

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  tess
  augusti 26, 2018 at 4:44 f m

  fint

  nar ar bebisen beraknad?

  kram Tess

  • Reply
   mimmi
   september 10, 2018 at 9:53 f m

   Hon är beräknad till 2/2!💕

  Leave a Reply